Roadrunner Express Brussel

Expresleveringen per scooter

In en rond Brussel


Van aanvraag tot levering

De optimale communicatie met de klant staat bij Roadrunner Express Brussels altijd centraal, van aanvraag tot levering. Leveringen kunnen telefonisch worden aangevraagd, maar ook via onze onlineapplicatie voor expresleveringen. Dankzij een beveiligd formulier kunt u met slechts enkele muisklikken een scooterkoerier op weg sturen en een leveringsbon bijwerken!
Tot 40 % goedkoper! Schroef de kosten terug en maak gebruik van onze transportformules: een koerier inhuren, een pendeldienst, een rondrit met verschillende haltes en een distributiedienst …

Enkele expresleveringsdiensten per scooter

EEN KOERIER INHUREN

boek een Roadrunner

Onze scooter- en motokoeriers kunnen overal in en rond Brussel snel documenten en pakjes leveren.
De vaste prijs en technische voorwaarden worden in overleg met de klant vastgelegd, hetzij voor eenmalige leveringen, hetzij voor een rondrit met verschillende haltes.

+ informatie

express, double express

We maken het onze klanten gemakkelijk en bieden hen de mogelijkheid om de hele week door, op elk uur van de dag een beroep te doen op een scooter- of motokoerier voor het ophalen en leveren van pakjes. Kies voor snelheid: ‘Expres’, voor leveringen per moto binnen het 1h30 , voor leveringen binnen het 1h na het plaatsen van de bestelling.

+ informatie

legalisatie

Een scooterkoerier staat klaar voor de legalisatie van documenten, visumaanvragen, de verzending van dossiers ter controle, samenstelling of ondertekening, de indiening van offertes, kostenbeheer en voorafbetalingen, de indiening van documenten bij ambassades of kamers van koophandel … We bezorgen u alles terug!

+ informatie

rondrit

Onze scooter- en motokoeriers kunnen overal in en rond Brussel snel documenten en pakjes leveren voor een vaste prijs, volgens de overeengekomen technische voorwaarden, hetzij voor eenmalige leveringen, hetzij voor rondritten met verschillende haltes.

+ informatie

PENDELDIENST

Onze pendeldienst staat in voor regelmatige leveringen, doorgaans dagelijks, naar de grote Belgische steden (Antwerpen, Genk, Gent, Luik, Namen enz.).
De frequentie, het tijdstip en de afhaalmodaliteiten liggen vast.

+ informatie

MEDISCH TRANSPORT

Roadrunner Express staat ook in voor de snelle levering van analysestalen, geneesmiddelen, tandprotheses enz. Dergelijke leveringen vereisen een optimale dienstverlening, afgestemd op de medische sector. Een uitdaging die Roadrunner Express gegarandeerd tot een goed einde brengt!

+ informatie

Over de koeriers

EFFICIËNTE TOOLS

VLOTTE COMMUNICATIE

Eender welke omstandigheid die een levering binnen de vooropgestelde termijn in de weg staat, wordt onmiddellijk gemeld aan de klant. In dat geval brengen we de behoeften van de klant in kaart, om de meest interessante logistieke oplossing aan te bieden op maat van elk budget.

Klantvriendelijkheid, respect en discretie staan bij ons altijd bovenaan de agenda, ongeacht de dringendheid of complexiteit van een opdracht.

ONLINE BESTELLEN

U vindt op onze website een platform voor onlineaanvragen. Met behulp van de onlinebestelbon kan u verzendingen invoeren en wijzigen. U kan er ook een lijst met favoriete bestemmingen aanmaken, een overzicht van uw aanvragen raadplegen of het factuurbedrag opvolgen.

Deze dienst is bestemd voor klanten met een account en garandeert een vlottere opvolging van expresleveringen, facturen en tal van andere handige functies.

RONDRITTEN

Voor winkelbevoorrading, het ophalen of leveren van post, het inhuren van een scooterkoerier voor een rondrit met verschillende haltes of een pendeldienst op vaste dagen en tijdstippen … U zegt ons hoe dringend de opdracht is, wij doen de rest.

Maandelijks, wekelijks of dagelijks? Wij leggen een pendeldienst of rondrit met verschillende haltes vast op maat. De expresleveringen volgen automatisch.

BINNEN DE AFGESPROKEN DEADLINES

De koeriers en chauffeurs van Roadrunner Express Brussels kunnen elke opdracht de baas. Onze koerierdienst per scooter is uiterst geschikt voor snelle leveringen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Wij bieden de mogelijkheid om strakkere deadlines te hanteren en diensten te bieden afgestemd op uw wensen en behoeften.

EXPRESKOERIERS PER SCOOTERGESPECIALISEERDE DIENST IN BRUSSEL-HOOFDSTAD